Komponent: Webshop

Kr. 200 pr. måned
(ubegrænset antal vare kategorier, varer og ordrer)

Webshop

Til salg af medlemsartikler mv. Mulighed for opkrævning via økonomikomponent, e-conomic eller betalingsgateway (pt. QuickPay)

Web shop til salg af t-shirts, publikationer og billetter til aktiviteter. Standardbetaling ved afsendelse af opkrævning via økonomikomponenten. Ved tilvalg af e-conomic kan fakturaen oprettes automatisk der. Ved tilvalg af betalingsgateway (pt. QuickPay) kan betaling ske online med kort eller MobilePay. Medlemmer kan handle i shoppen via medlemslogin.

Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!