Komponent: REST API

Inkluderet i standardprisen

REST API

Få adgang til data via API så de nemt kan integreres fx. i eksisterende hjemmesider.

En række af de informationer der oprettes i foreningsadministration.dk er relevante på den offentlige hjemmeside. WEB API giver din webmaster mulighed for at hente disse data og præsentere dem i hjemmesiden.

• Medlemmer
    Deling af medlemsdata (som er personfølsomme) kræver høj grad af sikkerhed. Men hvis er er behov for at tilgå opdaterede medlemsdata i andre systemer er det en mulighed.
  • Markedsplads
    Få adgang til alle annoncer og kategorier i din markedsplads, så du kan vise den fx. i en eksisterende hjemmeside.
  • Aktiviteter
    Mulighed for at vise alle aktiviter direkte i din egen hjemmeside.
  • E-maillister
    Til - og framelding af til nyhedsbreve kan integreres i din eksisterende hjemmeside.
  • Skibspositioner
    Skræddersyede komponenter kan også få tilknyttet WEB API, hvilket muliggør integration af data i eksisterende hjemmesider.
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!