Komponent: Stamdata

Inkluderet i standardprisen

Stamdata

Under Stamdata oprettes foreningens navn, adresse, bankoplysninger samt foreningens medlemstyper.

Foreningens stamdata er oprettet som komponent, fordi vi derved kan anvende samme rettighedsstyring som på andre komponenter.

Valgfrie udvidelser:

• Individuelt e-mail design
    For at få ensartet din kommunikation kan nyhedsbreve og andre e-mails fra systemet "indpakkes" pænt i dit eget layout
  • Individuel tekst i standard e-mails
    Tilpas teksten i alle standard e-mails fra systemet, fx. tilmelding til aktiviteter, velkomstmail til nye administratorer, medlemmer og lign.
  • Udmeldelse
    Muliggør udmeldelse fra medlemslogin eller fra klubber hvis modulet tilvælges i en Union. Giver desuden mulighed for at få et overblik over hvorfor medlemmerne udmelder sig.
  • Individuelle datafelter
    Systemet har en række standardfelter til medlemsoplysninger, fx. navn og adresse. Hvis du har brug for at registere informationer udover standardfelterne, kan du oprette individuelle felter med dette modul. Systemet understøtter forskellige datatyper, fx. dato- og ja/nej felter.
Hvordan opretter jeg medlemmer som betaler forskelligt kontingent?
Du kan oprette lige så mange medlemstyper, som du har antal forskellige kontingentbeløb.
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!