Komponent: Skibspositioner

Skibspositioner

Komponent udviklet til Foreningen til langtursejladsens fremme, FTLF (Langtursejlerne)

Skræddersyede komponenter som denne udvikles til specifikke formål, og her er det en struktueret liste over indberetning af positionsbeskrivelser (inkl. evt. foto) fra langtursejlere rundt i verden. Komponent opdelingen i foreningsadministration.dk gør det nemt at tilføje denne type komponenter og integere dem med standardkomponenterne.

• Både Obligatorisk
    Skibspositioner registeres med relation til skibe/både. Derfor er denne komponent en tilføjelse til båd-komponenten.
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!