Komponent: QuickPay integration

kr. 100 pr. måned
Prisen er ekskl. gebyrer til QuickPay og indløser (fx. Nets)

Lad dine medlemmer betale kontingentet direkte ved indmeldelse via Medlemslogin

QuickPay integration

Online betaling med kort via QuickPay

QuickPay komponenten giver mulighed for at opkræve betalinger med fx. Dankort og Visakort (hvilke kort afhænger af en indløsningsaftale, fx med Nets).

Hvis du er vant til at arbejde med en anden betalingsgateway kan den formentlig tilføjes til samme pris. Vores søsterselskab har integration af fx DIBS og PayPal i andre løsninger, så de vil blive tilføjet på et tidspunkt.

• Webshop
    Kortbetaling er den mest effektive løsning til salg fra webshoppen.
  • Aktiviteter
    Kortbetaling er den mest effektive løsning ved salg af billetter (tilvalg til aktiviteter).
  • Opkrævning
    Tilføj betalingslink til kortbetaling når du udsender opkrævninger via e-mail.
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!