Komponent: Økonomistyring

kr. 100 pr. måned
(ubegrænset antal posteringer)

Økonomistyring

Til foreninger er det ofte overflødigt med et ”ægte” regnskabsprogram, bl.a. fordi mange foreninger ikke er momsregisterede.

Kernen i systemet er en ”kopi” af foreningens bankkonto. Posteringer fra banken importeres og indbetalinger på girokort bogføres automatisk. Administratorer kan få adgang til at se posteringerne, så e-mail korrespondance om økonomi-status bliver unødvendig. Udgifter bogføres med vedhæftet fil som bilag. Resultatopgørelse og balance opdateres automatisk. Løsningen anbefales til foreninger, der ikke er momsregisterede. Til momsregisterede foreninger anbefaler vi e-conomic.dk og komponenten "E-conomic integration".

Valgfrie udvidelser:

• Automatiseret rykkerprocedure
    Automatisk oprettelse af e-mail rykkere og bogføring af rykkergebyrer
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!