Komponent: Økonomistyring

kr. 75

Økonomistyring

Til foreninger er det ofte overflødigt med et ”ægte” regnskabsprogram, bl.a. fordi mange foreninger ikke er momsregisterede.

Kernen i systemet er en ”kopi” af foreningens bankkonto. Posteringer fra banken importeres og indbetalinger på girokort bogføres automatisk. Administratorer kan få adgang til at se posteringerne, så e-mail korrespondance om økonomi-status bliver unødvendig. Udgifter bogføres med vedhæftet fil som bilag. Resultatopgørelse og balance opdateres automatisk. Løsningen anbefales til foreninger, der ikke er momsregisterede. Til momsregisterede foreninger anbefaler vi e-conomic.dk eller lign.

Valgfrie tilkøbsmuligheder:

• Automatiseret rykkerprocedure
    Automatisk oprettelse af e-mail rykkere og bogføring af rykkergebyrer
  • Automatisk kontingentopkrævning
    Automatisk oprettelse af fakturaer så det trivielle arbejde ved kontingentopkrævning minimeres.