Komponent: E-maillister

Server

En e-mail liste er inkl. (fx. til alle medlemmer).
Ekstra e-mail lister koster kr. 5 pr. måned

E-maillister

Administration af e-maillister til fx. nyhedsbreve og lignende.

Denne komponent rummer som navnet antyder en liste af e-mails og navne. Disse lister anvendes fx. til udsendelse af mails (fx. nyhedsbreve) direkte fra systemet.

Der findes systemer hvis eneste formål er udsendelse af nyhedsbreve. De rummer langt flere muligheder for at oprette flotte nyhedsbreve, men det kan være en udfordring at holde e-maillisterne (modtagerlisterne, list of subscribers) ajour. Vha. integration til fx. MailChimp kan denne opdatering ske automatisk.


Valgfrie udvidelser:

 • MailChimp integration
  Automatisk opdatering af e-mail adresser i din MailChimp mailliste, når administrator eller medlem gemmer sin e-mail i foreningsadministration.
  kr. 50 pr. måned
 • Embed
  Nem mulighed for at tilmelde abonnenter fra en ekstern hjemmeside, vha. en "form" der kan embeddes med en iframe.
  kr. 50 pr. måned
 • Individuel administratorstyring
  En mere finkornet adgangskontrol som gør det muligt at kontrollere hvilke administratorer der har adgang til hvilke E-maillister.
  kr. 10 pr. måned

Integration:

 • Medlemmer
  Send e-mails til alle medlemmer
 • Aktiviteter
  Send e-mail invitation med tilmeldingslink til abonnenter
 • SendGrid integration
  Send e-mails via din egen SendGrid konto, og få detaljeret statistik på om mails når frem, bliver åbnet osv.
 • Hjemmeside
  Mulighed for at indsamle e-mails op på hjemmesiden (abonner på vores nyhedsbrev). Fx til nyhedsbreve der er specielt målrettet nye potentille medlemmer.
 • Nyheder
  Mulighed for at sende en oversigt over seneste nyheder som e-mail til en e-mailliste. Dvs. et nyhedsresume over oprettede nyheder (ikke at forveksle med et decideret nyhedsbrev)
Hvorfor hedder komponenten ikke "Nyhedsbreve"? Ville det ikke være mere sigende?
Hovedparten af de e-mails der sendes til e-maillister er "Nyhedsbreve". Men der kan sendes andre e-mails, fx. invitation til aktiviteter og lign. Hvis man anvender et andet system (fx. MailChimp) til at designe og sende nyhedsbrevene, anvendes denne komponent primært til at ajourføre den liste af e-mails der sendes til. Derfor endte vi med navnet "E-maillister".
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Vi er ved at flytte eksisterende kunder til den nye løsning og forventer at åbne døre for nye foreninger ultimo 2022. Foreninger på venteliste bliver prioriteret. Læs mere her!
Kontakt os for yderligere information!