Komponent: Nyheder

Nyheder

Med komponenten Nyheder, gøres det nemt at oprette og offentliggøre nyheder via forskellige kanaler (ikke kun via e-mail).

Man kan udvælge hvilke nyheder der skal vises hvor, fx på hjemmesiden, i medlemsbladet eller eksempelvis til en enkelt afdeling i foreningen.
Det giver dig frihed til at vælge mellem alle foreningens oprettede nyheder, og herefter målrette dem til præcis den gruppe medlemmer du ønsker, fx via en e-mail.

• Hjemmeside
    Vis nyhederne automatisk på hjemmesiden
  • Medlemsblad
    Vis de seneste nyheder i medlemsbladet. Systemet holder styr på hvilke der er udgivet tidligere.
  • REST API
    Integrer nyhederne i eksterne hjemmesider mv. ved at hente indholdet via API
  • E-maillister
    Mulighed for at sende en oversigt over seneste nyheder som e-mail til en e-mailliste. Dvs. et nyhedsresume over oprettede nyheder (ikke at forveksle med et decideret nyhedsbrev)