Komponent: Nyheder

kr. 50 pr. måned

Integrer nyhederne i eksterne hjemmesider mv. ved at hente indholdet via API

Nyheder

Med komponenten Nyheder, gøres det nemt at oprette og offentliggøre nyheder via forskellige kanaler (ikke kun via e-mail).

Man kan udvælge hvilke nyheder der skal vises hvor, fx på hjemmesiden, i medlemsbladet eller eksempelvis til en enkelt afdeling i foreningen.
Det giver dig frihed til at vælge mellem alle foreningens oprettede nyheder, og herefter målrette dem til præcis den gruppe medlemmer du ønsker, fx via en e-mail.

• Hjemmeside
    Vis nyhederne automatisk på hjemmesiden
  • Medlemsblad
    Vis de seneste nyheder i medlemsbladet. Systemet holder styr på hvilke der er udgivet tidligere.
  • E-maillister
    Mulighed for at sende en oversigt over seneste nyheder som e-mail til en e-mailliste. Dvs. et nyhedsresume over oprettede nyheder (ikke at forveksle med et decideret nyhedsbrev)
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!