Komponent: Medlemssøgning

kr. 50 pr. måned

Medlemssøgning

En meget begrænset version af medlemskomponenten, som giver mulighed for at fx. samarbejdspartnere kan undersøge om en person er medlem.

Nogle foreninger har brug for at dele information om medlemmer med andre klubber eller virksomheder. Det kan fx. være i forbindelse med adgang til fælles lokaler og lign. Den almindelige medlemskomponent viser alle detaljer på et medlem, og i denne sammenhæng er det unødvendigt. Det er en slags "Google" hvor man kan søge i medlemmer og se overordnede data (medlemskab, adresse mv.).

Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Vi er ved at flytte eksisterende kunder til den nye løsning og forventer at åbne døre for nye foreninger ultimo 2022. Foreninger på venteliste bliver prioriteret. Læs mere her!