Komponent: Medlemslogin

Inkluderet i standardprisen

Medlemslogin

Adgang for medlemmer så de kan se egne data og opdatere stamdata.

Medlemmer kan inviteres til at se og redigere egne data. Mulighederne efter login afhænger af hvilke komponenter klubben har valgt.

Medlemmerne kan vælge at bruge Facebook eller Google login til at identificere dem. Efter fx at have slået Facebook login til vil man automatisk være logget på systemet hvis man er logget ind på Facebook i samme browser.

Valgfrie udvidelser:

• Indmeldelse
    Giver et link til direkte indmeldelse og automatisk oprettelse af nye medlemmer
  • Filer
    Upload filer som medlemmerne kan se når de er logget ind. Dermed kan interne dokumenter der kun er relevante for medlemmerne fjernes fra den offentlige hjemmeside

• Medlemmer Obligatorisk
    Giver medlemmerne mulighed for at rette i egne stamdata.
  • Økonomistyring
    Mulighed for at medlemmerne kan se egne transaktioner, fx. kontingentopkrævninger og indbetalinger.
  • Opgavestyring
    Medlemmerne får mulighed for se (og evt. oprette) sager på dem selv. Herunder hvem der pt. har ansvaret for sagen, og hvad der evt. ventes på.
  • Markedsplads
    Medlemmer kan oprette, ændre og slette egne annoncer.
  • Forum
    Medlemslogin er en forudsætning for at få et velfungerende forum op at køre.
  • Webshop
    Medlemslogin er obligatorisk, hvis det kræver medlemsskab at købe varer i shoppen.
  • Aktiviteter
    Medlemmer der er logget ind kan melde sig til aktiviteter med et enkelt "klik". Og de kan se historikken over tidligere tilmeldinger.
  • E-maillister
    Se hvilke e-maillister der er tilgængelige og hvilke der allerede abonneres på. Mulighed for at administrere abonnement (framelde/tilmelde).
  • QuickPay integration
    Kombineret med modulet indmeldelse bliver det muligt at opkræve første kontingentbetaling med kort eller MobilePay
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!