Komponent: Medlemslogin

Inkluderet i basispakken

Medlemslogin

Adgang for medlemmer så de kan se egne data og opdatere stamdata.

Medlemmer kan inviteres til at se og redigere egne data. Mulighederne efter login afhænger af hvilke komponenter klubben har valgt.

Valgfrie tilkøbsmuligheder:

• Indmeldelse
    Giver et link til direkte indmeldelse og automatisk oprettelse af nye medlemmer

• Medlemsliste Obligatorisk
    Giver medlemmerne mulighed for at rette i egne stamdata.
  • Økonomistyring
    Mulighed for at medlemmerne kan se egne transaktioner, fx. kontingentopkrævninger og indbetalinger.
  • Sagsstyring
    Medlemmerne får mulighed for se (og evt. oprette) sager på dem selv. Herunder hvem der pt. har ansvaret for sagen, og hvad der evt. ventes på.
  • Markedsplads
    Medlemmer kan oprette, ændre og slette egne annoncer.
  • Forum
    Medlemslogin er en forudsætning for at få et velfungerende forum op at køre.
  • Webshop
    Medlemslogin er obligatorisk, hvis det kræver medlemsskab at købe varer i shoppen.
  • Aktivitetskalender
    Medlemmer der er logget ind kan melde sig til aktiviteter med et enkelt "klik". Og de kan se historikken over tidligere tilmeldinger.
  • E-maillister
    Se hvilke e-maillister der er tilgængelige og hvilke der allerede abonneres på. Mulighed for at administrere abonnement (framelde/tilmelde).