Komponent: Markedsplads

kr. 100 pr. måned
(ubegrænset antal kategorier og annoncer)

Medlemmer kan selv oprette/redigere/ændre og slette deres annoncer. Det sparer tid på sekretariatet, og det er åbent hele døgnet.

Eksport af alle data fra markedspladsen, så den nemt kan integreres i en eksisterende hjemmeside.

Markedsplads

Køb, salg bytte mellem medlemmer. Nemt og gratis for medlemmerne.

Køb, salg og bytte mellem medlemmer. En online erstatning for opslagstavlen i klubhuset eller medlemsbladet.

• Medlemmer
    Når annoncer oprettes med tilknytning til medlemslisten kommer kontaktoplysningerne automatisk med i annoncen, og annoncen er nemmere at finde når medlemmet henvender sig med ændringer.
  • Medlemsblad
    Automatisk udtræk af relevante annoncer til medlemsbladet. Data leveres i XML format, til automatisk import i fx. Adobe InDesign.
  • Hjemmeside
    Mulighed for at vise annoncer på den "offentlige" hjemmeside
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!