Komponent: Opkrævning

Server

Inkl. i basispakkerne (500 fakturaer i basis, 3000 i standard).
Faktuaer udover koster 1 kr. pr. stk.

Opkrævning

Automatisk oprettelse af opkrævninger/fakturaer med individuelle kontingenter, lejemål samt billetter til aktiviteter og lign.

En af de primære opgaver ved administration af klubber og foreninger at at håndtere opkrævning af kontingent. Det er enkelt med få medlemstyper og ensartet kontingent, men kan hurtigt blive kompliceret hvis der er gruppemedlemsskaber (fx. primært medlemskab af sejlklubben, sekundært aktivt medlem af dykkerafdelingen og støttemedlem i handikap afdelingen).

Hvis der også er udlejning, fx. bådpladser med indivduelle priser og måleraflæsning bliver det meget omfattende at holde styr på manuelt (se udlejningskomponenten ift. lejemål).

Denne komponent tygger sig stille og roligt igennem detaljerne og opretter fakturaerne så de er klar til afsendelse. Det kan som standard ske via e-mail med bank-oplysninger eller 04 girokort (71 girokort er på vej).

Man kan oprette opkrævninger/fakturaer til alle medlemmer på en gang, og i den forbindelse vælger man hvilke områder der skal opkræves for.


Valgfrie udvidelser:

 • Aktiv periode
  Normalt opkræves alle medlemmer, fx. en gang årligt eller en gang hvert kvartal. Med denne udvidelse kan man angive en periode for aktivt medlemskab, så man eksempelvis kan få alle medlemmer der var aktive på medlemstypen i 1. kvartal
  kr. 100 pr. måned
 • Indmeldelsesmåned
  Hvis du ønsker at køre med rullende opkrævning hvor medlemmerne opkræves årligt i den måned de er indmeldt i anvendes dette modul.
  kr. 125 pr. måned
 • PBS
  Register hvilke medlemmer der skal opkræves via PBS og opdel opkrævningen i dem der skal sendes til betalingsservice og dem der ikke skal.

Integration:

 • Økonomistyring
  Automatisk bogføring af indbetalingerne
 • Webshop
  Køb i shoppen kan registeres som "opsamlingsposteringer" der automatisk kommer med på næste faktura til medlemmet.
 • Aktiviteter
  Hvis tilmelding via billetsalg vælges (tilvalgsmodul på aktiviteter) kan billetterne opkræves automatisk på næste faktura.
 • QuickPay integration
  Inkluder et link til kortbetaling i e-mails med opkrævninger/fakturaer.