Komponent: Grupper

kr. 100 pr. måned
(Ubegrænset antal grupper/afdelinger og medlemstyper i disse)

Grupper

Grupper kan fx. være en simpel gruppering af medlemmer (fx. geografisk) eller afdelinger med eget fokus (fx. en dykkerafdeling i en sejlklub).

Det giver mulighed for at håndtere flere medlemstyper og kontingenter på et bestemt område (fx en Dykkerafdeling, som kan have senior dykkere, junior dykkere og passive dykkere), men alligevel opkræve kontingenteren fra den primære klub.

Hvis foreningen/klubben består af flere selvstændige klubber med egen økonomi er det unions komponenten du skal have fat i.

Valgfrie udvidelser:

• Individuel administratorstyring
    En mere finkornet adgangskontrol som gør det muligt at kontrollere hvilke administratorer der har adgang til hvilke grupper

• Medlemmer Obligatorisk
    Det giver kun mening at gruppere medlemmerne hvis der er en medlemsliste
  • E-maillister
    Udsendelse af nyhedsbreve sker til maillister. Det er muligt at tilføje medlemmer til en mailliste på baggrund af den gruppe de er registeret under
  • Forum
    Normalt vil alle medlemmer få adgang til forummet. Med grupper opnås mulighed for at lade medlemmer i de enkelte grupper få deres eget private forum.
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Primo 2021 har vi fået tilstrækkeligt med testforeninger ind, så for at holde fokus på at få det nye system 100% driftklart har vi pt. lukket for tilgang af nye foreninger. Læs mere her!