Komponent: Virksomhedslogin

Virksomhedslogin

Virksomhedens kontaktpersoner kan få adgang til at logge ind og opdatere virksomhedens stamdata, kontaktpersoner mv.

Denne øgede selvbetjning kan aflaste de normale administratorer og dermed gøre dette mere effektivt. Men komponenten er især anvendelig hvis virksomheden kan udbyde kurser på foreningens vegne. Komponenten rummer desuden mulighed for online indmeldelse af virksomheder.

Valgfrie udvidelser:

• Indmeldelse
    Giver et link til direkte indmeldelse og automatisk oprettelse af nye virksomheder
    kr. 100 pr. måned

• Kurser
    Virksomheder godkendt som kursusudbydere kan selv oprette kurser, steder, se deltagerlister osv.
  • E-conomic integration
    Ved indmeldelse kan systemet oprette en fakturakladde (også EAN fakturaer) i e-conomic
Der er et helt nyt foreningsadministration på vej. Vi er ved at flytte eksisterende kunder til den nye løsning og forventer at åbne døre for nye foreninger ultimo 2022. Foreninger på venteliste bliver prioriteret. Læs mere her!