Komponent: REST API

kr. 50

REST API

En række af de informationer der oprettes i foreningsadministration.dk er relevante på den offentlige hjemmeside. WEB API giver din webmaster mulighed for at hente disse data og præsentere dem i hjemmesiden.

• Medlemsliste
    Deling af medlemsdata (som er personfølsomme) kræver høj grad af sikkerhed. Men hvis er er behov for at tilgå opdaterede medlemsdata i andre systemer er det en mulighed.
  • Markedsplads
    Få adgang til alle annoncer og kategorier i din markedsplads, så du kan vise den fx. i en eksisterende hjemmeside.
  • Aktivitetskalender
    Mulighed for at vise alle aktiviter direkte i din egen hjemmeside.
  • E-maillister
    Til - og framelding af til nyhedsbreve kan integreres i din eksisterende hjemmeside.
  • Skibspositioner
    Skræddersyede komponenter kan også få tilknyttet WEB API, hvilket muliggør integration af data i eksisterende hjemmesider.