Komponent: Union

Gratis 25 kr. pr. underafdeling

Union

Den normale forening/klub har fysiske personer som medlemmer. Klubben har sin egen økonomi, egne medlemmer, aktiviteter mv.

Med denne komponent er det muligt at klubberne er medlemmer af en overordnet klub, kaldet en union (modersselskab). Løsningen anvendes hvis medlemmerne i de lokale klubber automatisk er medlemmer i den overordnede klub/union.

Dette sikrer at de registerede medlemsoplysninger altid er 100% begge steder.

Valgfrie tilkøbsmuligheder:

• Tillidsposter
    Hold styr på hvem der har hvilke tillidsposter i klubberne

• Medlemslogin
    De ændringer medlemmerne laver efter login (fx. opdatering af e-mail adresse) bliver automatisk opdateret i både union og den lokale forening/klub.
  • Medlemsliste Obligatorisk
    Medlemmernes stamdata deles automatisk mellem unionen og den lokale forening/klub.