Komponent: Sponsorkontakt

kr. 25

Sponsorkontakt

Denne komponent gør det nemt at få fulgt op på annoncører og sponsorer. Systemet indeholder en liste over aktive og potentielle annoncører. I takt med at disse kontaktes, beder systemet om et kort referat af samtalen/korrespondance og en opfølgningsdato. Systemet indeholder en nem oversigt over hvem der skal kontaktes, og med det korte referat er det nemt at forsætte hvor man slap, også selvom det er et år siden. Flere administratorer kan få adgang til denne komponent, hvilket gør det muligt at samarbejde om dette arbejde uden at spænde ben for hinanden.