Komponent: E-mail track and trace

E-mail track and trace

En standardkonto hos foreningsadministration, sender e-mails via smtp.dk.

Afsendelse af e-mails fra smtp.dk svarer til aflevering af et brev i en rød postkasse. Derefter er det op til "Post Danmark" at få brevet frem og vi får først information om at det ikke er nået frem hvis modtageren kontakter os.

Ved at afsende e-mails via SendGrid API opnås mulighed for at se om e-mailen når frem til modtageren, om den bliver åbnet og om der klikkes på links i mailen. Man kan også se om den bliver rapporteres som Spam. SendGrid er pt. gratis op til 200 e-mails pr. dag. Læs mere på sendgrid.com.