Komponent: E-maillister

kr. 10 pr. md. (pr. modtagerliste)

E-maillister

Udsend e-mails til alle interessenter enten via simpel indtastning af teksts og ”send” eller via integration til MailChimp.

Valgfrie tilkøbsmuligheder:

• MailChimp integration
    Automatisk opdatering af e-mail adresser i din MailChimp mailliste, når administrator eller medlem gemmer sin e-mail i foreningsadministration.

• Medlemsliste
    Send e-mails til alle medlemmer
  • Aktivitetskalender
    Send e-mail invitation med "one-click" tilmelding til abonnenter på et nyhedsbrev.
  • E-mail track and trace
    Send e-mails via din egen SendGrid konto, og få detaljeret statistik på om mails når frem, bliver åbnet osv.
  • Hjemmeside
    Mulighed for at nye potentielle medlemmer kan abonnere på udvalgte nyhedsbreve.