Komponent: Medlemslogin

Medlemslogin

Medlemmer kan inviteres til at se og redigere egne data. Mulighederne efter login afhænger af hvilke komponenter klubben har valgt.

• Medlemsliste Obligatorisk
    Giver medlemmerne mulighed for at rette i egne stamdata.
  • Økonomistyring
    Mulighed for at medlemmerne kan se egne transaktioner, fx. kontingentopkrævninger og indbetalinger.
  • Sagsstyring
    Medlemmerne får mulighed for se (og evt. oprette) sager på dem selv. Herunder hvem der pt. har ansvaret for sagen, og hvad der evt. ventes på.
  • Markedsplads
    Medlemmer kan oprette, ændre og slette egne annoncer.
  • Forum
    Medlemslogin er en forudsætning for at få et velfungerende forum op at køre.
  • Webshop
    Medlemslogin er obligatorisk hvis det kræver medlemsskab at købe vare i shoppen.
  • Aktivitetskalender
    Medlemmer der er logget ind kan melde sig til aktiviteter med et enkelt "klik". Og de kan se historikken over tidligere tilmeldinger.
  • E-maillister
    Når nyhedsbrev komponenten oprettes, oprettes der samtidig en udsendelsesliste over "alle medlemmer". E-mail adressen synkroniseres automatisk til alle maillister hvis medlemmet retter den.