Komponent: Markedsplads

kr. 25

Markedsplads

Køb, salg og bytte mellem medlemmer. En online erstatning for opslagstavlen i klubhuset eller medlemsbladet.

• Medlemsliste
    Når annoncer oprettes med tilknytning til medlemslisten kommer kontaktoplysningerne automatisk med i annoncen, og annoncen er nemmere at finde når medlemmet henvender sig med ændringer.
  • Medlemslogin
    Medlemmer kan selv oprette/redigere/ændre og slette deres annoncer. Det sparer tid på sekretariatet, og det er åbent hele døgnet.
  • Medlemsblad
    Automatisk udtræk af relevante annoncer til medlemsbladet. Data leveres i XML format, til automatisk import i fx. Adobe InDesign.
  • Hjemmeside
    Mulighed for at vise annoncer på den "offentlige" hjemmeside
  • REST API
    Eksport af alle data fra markedspladsen, så den nemt kan integreres i en eksisterende hjemmeside.