Komponent: Hjemmeside

kr. 4.995,- kr. 50

Hjemmeside

Foreningsadministration er som udgangspunkt "kun for medlemmer". Det er først efter login man har adgang til informationer, og mulighed for at rette dem. Med denne komponent får du en standard hjemmeside i "responsive design", hvor du kan vise alle relvante informationer til omverdenen.

Udover relevante data fra andre komponenter indeholder denne komponent et forside slideshow og en side til generel beskrivelse af foreningen.

Valgfrie tilkøbsmuligheder:

• Ekstra sider
    Mulighed for at der opsættes individuelle sider, til informationer specifikke for din forening/klub.
    Fra kr. 750,- pr. side.
  • Valgfrit design
    Dette svarer til at få udviklet en individuel hjemmeside, dog med den klare forskel at integrationen til data i foreningsadministration kommer med automatisk.
    Fra kr. 4.500 (tillæg til prisen for standardhjemmesiden)
  • Opsætning
    Det er forholdsvist nemt at sætte hjemmesiden op i systemet, og opstartsgebyret er inkl. support til fx. flytning af domæne. Betal lidt mere og lad os klare hele opsætningen.

• Aktivitetskalender
    Automatisk visning af aktiviteter på hjemmesiden (kun dem du ønsker at vise).
  • Markedsplads
    Vis dine medlemmers annoncer på den offentlige hjemmeside.
  • Webshop
    Webshoppen kan gøres tilgængelig for alle via hjemmesiden.
  • E-maillister
    Giv potentielle medlemmer mulighed for at melde sig til et nyhedsbrev
  • Udvalg
    Vis datoen for næste bestyrelsesmøde på forsiden