Komponent: Stamdata

Stamdata

Foreningens stamdata er oprettet som komponent fordi vi derved kan anvende samme rettighedsstyring som på andre komponenter.

Valgfrie tilkøbsmuligheder:

• Eget nyhedsbrev layout
    For at få ensartet din kommunikation kan nyhedsbreve og andre e-mails fra systemet "indpakkes" pænt i dit eget layout
  • Egne medlemsfelter
    Nogle foreninger har brug for at gemme informationer om medlemmerne der ikke findes som standard. Med dette modul kan du oprette alle de felter du ønsker.
  • E-mail skabeloner
    Tilpas teksten i alle standard e-emails fra systemet, fx. tilmelding til aktiviteter eller nyhedsbreve.